Nieuw Uitvaartkoor Lux Aeterna opgericht in Utrecht


Logo Uitvaartkoor Lux Aeterna
Logo Uitvaartkoor Lux Aeterna (Foto: Enna Butte)

Nieuw Uitvaartkoor Lux Aeterna opgericht in Utrecht

UTRECHT - Uitvaartkoor Lux Aeterna is een koor dat bestaat uit gevorderde zangers olv een professionele dirigente. Het doel is om met levende muziek een troostende bijdrage te geven aan rituelen van afscheid en rouw. Het amateurkoor is in te huren voor uitvaarten en herdenkingsbijeenkomsten in Utrecht en omstreken.

Uniek: goed en toch niet duur

Uitvaartkoor Lux Aeterna is uniek in zijn soort in de regio Utrecht. Er zijn wel professionele koren die bij uitvaarten zingen, maar die kosten veel geld waardoor het niet voor iedereen haalbaar is deze in te huren. Uitvaartkoor Lux Aeterna bestaat uit gedreven, ervaren amateurzangers die allemaal actief in andere koren zingen. Aan het uitvaartkoor nemen zij op vrijwillige basis deel. Alleen de dirigente wordt betaald. Op deze manier kunnen de kosten voor hun bijdrage aan een uitvaart laag gehouden worden terwijl de kwaliteit van hoog niveau is.

Repertoire

Het koor beschikt over een breed repertoire van zowel klassieke als lichtere muziek. De keuze van de te zingen stukken wordt in overleg met de nabestaanden bepaald.

Kennismaken tijdens Uitvaartmarkt Harmelen

Op zaterdag 7 maart kunt u kennis maken met Uitvaartkoor Lux Aeterna bij hun eerste optreden op de Uitvaartmarkt van Van der Straten Uitvaartbegeleiding in de Kloosterhoeve, Kloosterweg 2, 3481XC Harmelen

Informatie

Voor meer informatie over Uitvaartkoor Lux Aeterna kunt u terecht op www.uitvaartkoorluxaeterna.nl .

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden