Het Spoorwegmuseum krijgt in de kerstvakantie een winterse metamorfose.
Het Spoorwegmuseum krijgt in de kerstvakantie een winterse metamorfose. (Foto: Jessie Kamp)

Schaatsen en curling in het Spoorwegmuseum

Hij is bijna niet meer weg te denken in winters Utrecht, de ijsbaan in het Spoorwegmuseum.

Utrecht - Vanaf zaterdag 14 december kan er geschaatst worden tussen de treinen! Tot en met 20 december kan er op de ijsbaan ook curling worden gespeeld. Op 21 december begint het jaarlijkse familie-evenement Winter Station met dagelijks een gevarieerd programma met muziek, kinderactiviteiten, een carrousel en lekker eten.

Dan verandert het curlinggedeelte van de ijsbaan in een kinderbaan voor de kleine krabbelaars; schaatsen en oefenrekjes zijn gratis te leen.
Het Spoorwegmuseum krijgt in de kerstvakantie een metamorfose, de winterse gezelligheid spat er vanaf. Tijdens Winter Station is er dagelijks een gevarieerd programma met muziek, kinderactiviteiten, een carrousel en lekker eten. Rondom een historische stoomlocomotief kan iedereen zich uitleven op het gladde ijs. Het blijft een bijzondere ervaring om op de ijzers langs reusachtige treinen te glijden.

In de kerstvakantie is het Spoorwegmuseum tot 19.00 uur geopend. Een tip is het dalurenticket: na 15.00 uur betaal je slechts €7,50 entree per persoon. Kijk voor de ticketverkoop en de openingstijden op www.winterstation.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden