Maandelijks gaan honderd werkzoekende vijftigplussers met elkaar aan de slag, maken kennis met nieuwe technologieën en krijgen nieuwe energie bij Netwerkcafé Utrecht.
Maandelijks gaan honderd werkzoekende vijftigplussers met elkaar aan de slag, maken kennis met nieuwe technologieën en krijgen nieuwe energie bij Netwerkcafé Utrecht. (Foto: Jean-Paul Schün)

Werkzoekende vijftigplussers: ZZP'er worden? Ja of Nee?

Utrecht - Netwerkcafé Utrecht organiseert dinsdag 19 november de netwerkbijeenkomst: 'ZZP'er worden? Ja of Nee?

Droom je weleens over een eigen bedrijf? Gewoon doen waar jij goed in bent! Waar begin je en hoe goed is jouw idee? Tijdens vijf workshops passeren al je vragen en twijfels de revue.
Wet- en regelgeving komt aan de orde, ondersteuning vanuit het UWV, wat is belangrijk als je je product of dienst in de markt gaat zetten? Schuif aan bij drie ervaringsdeskundigen die hun successen maar ook missers en valkuilen met je delen. Ontdek hoe je met jouw videopitch binnen een minuut kunt laten zien waar je voor staat en hierdoor nieuwe klanten genereert.
Ook als je nog niet overweegt een eigen bedrijf te starten of als dit niet is wat je wilt, dan is deze netwerkbijeenkomst zeker de moeite waard. Leer van de aanwezige ondernemers en organisaties en haal eruit wat voor jouw belangrijk is in je eigen zoektocht naar een nieuwe baan. En maak gebruik van de mogelijkheid om een gratis profielfoto te laten maken.

Werken voor Elkaar organiseert maandelijks netwerkbijeenkomsten in diverse steden voor werkzoekende vijftigplussers. Iedere maand een ander thema gericht op arbeidsmarkt oriëntatie, persoonlijke ontwikkeling en zelfstandig ondernemerschap. De organisatie is in handen van lokale werkzoekende vijftigplussers. Onderdeel van iedere bijeenkomst is natuurlijk ook het netwerken, want langs die weg kom je als vijftigplusser echt het beste aan tafel bij een werkgever of opdrachtgever.

Deelname aan de middag is gratis. Het volledige programma is te zien op NetwerkcafeUtrecht.nl. Belangstellenden kunnen zich hier aanmelden.

Wanneer – wat – waar:
Dinsdagochtend vanaf 9:00 uur inloop en netwerken. 9:30 – 13:00 uur sprekers en workshops. Napraten tot 13:30 uur – Locatie: Buurthuis Sterrenzicht, Keerkringplein 40, 3582 PM Utrecht.
Meer informatie: www.netwerkcafeutrecht.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden