UTRECHT - Officiële opening van de eerste Nederlandse LEGO Store. Opening werd gedaan door  Dhr. Verschuure; Wethouder van Utrecht.
UTRECHT - Officiële opening van de eerste Nederlandse LEGO Store. Opening werd gedaan door Dhr. Verschuure; Wethouder van Utrecht. (Foto: Photo Republic / Bibi Neuray)

LEGO® Store Utrecht officieel verwelkomd

De gloednieuwe LEGO winkel Utrecht is vandaag officieel welkom geheten in de stad door wethouder Klaas Verschuure. De grand opening van de eerste Nederlandse LEGO winkel bestond uit een officiële ceremonie waarbij de wethouder, zelf ook groot LEGO fan, onder het toeziend oog van leden van de AFOL-community (Adult Fan of LEGO) een lintje doorknipte.

Utrecht - Speciaal voor de officiële opening staan de komende tijd verschillende LEGO elementen verspreid over Hoog Catharijne, waar de LEGO winkel Utrecht gevestigd is. Zo kom je onder het bollendak op het Stationsplein de Hidden Side bus tegen. In deze gele schoolbus word je uitgenodigd om op een spannende spooktocht te gaan. Slaag je voor de uitdaging? Dan mag je je oorkonde ophalen in de LEGO winkel. Daarnaast vind je voor eventjes niet één maar wel twee Domtorens in Utrecht. De tweede versie, gemaakt van LEGO stenen en in totaal twee meter hoog, staat in het winkelcentrum, vlak bij de ingang aan het Stationsplein. Beide LEGO elementen zijn tot 10 november 2019 te bewonderen.


Wil je zelf graag een kijkje nemen en het kind in jezelf herontdekken? De winkel is te vinden op Hoog Catharijnepassage 7 (in de Zuidpassage). Je bent van harte welkom.

Meer berichten
Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden