Mees Kees: 'Hoppa!' bij Broese

Tijdens de feestelijke boekpresentatie van 'Mees Kees: Hoppa!' zal auteur Mirjam Oldenhave vertellen over dit nieuwe avontuur van de klas van mees Kees terwijl het tekenwerk van Rick de Haas 'live' op een groot scherm te zien is.

UTRECHT - Uitgever Martine Schaap kondigt hun aan. Jullie zijn van harte welkom!

De kinderen in de klas van mees Kees werken keihard aan een circusvoor-stelling. Jackie hangt aan de trapeze en Tobias stelt pogingen in het werk om Harley, de hond van mees Kees, te dresseren. Er wordt gegoocheld en gespreekstalmeesterd van jewelste. Ze hopen flink wat geld binnen te halen voor het goede doel. Tot hun grote geluk (vooral dat van Fred) blijkt meneer Kelderman, de niet-altijd-even-vrolijke tuinman van de school-tuintjes, een professionele klusser te zijn. Geen wens is hem te gek, hij bouwt zonder problemen een heel circus na. Alles loopt op rolletjes. Maar op het allerlaatste moment dreigt de voorstelling toch in het water te vallen…

Mirjam Oldenhave (1960) wilde als kind juf worden en was gek op lezen. Ze werd dus inderdaad juf. Acteren, zingen, gitaar en accordeon spelen… ze doet het allemaal goed en graag.

Rick de Haas (1960) is linkshandig, maar kan toch prima tekenen. Soms maakt hij zijn eigen verhalen, zoals over het jongetje Elmo.

Informatie

Activiteit: Boekpresentatie 'Mees Kees: Hoppa!'

Datum: Zaterdag 2 november

Tijd: 13.30 - 14.30 uur

Toegang: Gratis

Locatie: Broese boekverkopers, Stadhuisbrug 5 Utrecht

Aanmelden: klantenservice@broeseboekverkopers.nl

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden