Aan de hand van de plattegrond stippel je een route uit en stel je een eigen biermenu samen óf volg je route 1,2 of 3. (Foto: PR)
Aan de hand van de plattegrond stippel je een route uit en stel je een eigen biermenu samen óf volg je route 1,2 of 3. (Foto: PR) (Foto: )

Speurtocht naar bier in de stad

Utrecht - Donderdag 31 oktober t/m zondag 3 november vindt de 11de editie van het Streekbierfestival plaats. Deze speurtocht door de binnenstad van Utrecht voert je langs 39 cafés en 39 deelnemende Nederlandse brouwerijen.
Aan de hand van de plattegrond stippel je een route uit en stel je een eigen biermenu samen óf volg je route 1,2 of 3. In elk café staat één Nederlandse brouwerij centraal waar twee van zijn bieren worden geschonken.
Het biermenu is tijdens het streekbierfestival gratis verkrijgbaar in de deelnemende cafés of te downloaden van de website streekbierfestival.nl. Hierin vind je de cafés/brouwerijen/bieren die geschonken worden, een grote plattegrond en de drie routes terug. Ook is er de lijst met bierige evenementen zoals o.a. de brouwerslunch, bierproeverij en bier/kaas pairing. Tijdens het festival zijn de brouwers op verschillende tijden aanwezig in het café, deze informatie vind je terug in de lijst brewery meet & greet!

Praktisch

Het Streekbierfestival vindt plaats in 39 deelnemende cafés in het centrum van Utrecht. Het is een gratis bierfestival, je hoeft geen ticket te kopen en je biertjes betaal je direct aan de bar. Elk café werkt met proefglazen zodat je meerdere bieren kunt proberen. Je kunt in elk deelnemend café starten. Meer informatie over het festival op streekbierfestival.nl.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden