Datum wijziging opnames Vliegende Hollanders

UTRECHT - Op 25 oktober komt de filmcrew van Vliegende Hollanders naar Utrecht voor opnames. Dus niet op 29 oktober, zoals eerst werd vermeld. Voor deze draaidag zoekt de productie enthousiaste mensen die het leuk vinden om te figureren. 

Vliegende Hollanders speelt zich af tijdens de begindagen van onze commerciële luchtvaart. Vliegtuigbouwer Anthony Fokker en oprichter van de KLM Albert Plesman waren als luchtvaartpioniers onlosmakelijk met elkaar verbonden. Hoewel hun karakters als dag en nacht van elkaar verschilden, slaagden ze er samen in om Nederland tijdens het Interbellum tot een belangrijke speler te maken op het wereldtoneel van de luchtvaart. Wat de internetrevolutie heden ten dage betekent voor de mensheid, betekende de opkomst van de luchtvaart destijds.

De achtdelige televisieserie zal in het najaar van 2020 worden uitgezonden door AVROTROS op NPO1 en wordt 1 van Nederlands grootste dramaserie ooit gemaakt. Hoofdrollen worden vertolkt door Daan Schuurmans, Fedja van Huet, Sanne Samina Hanssen, Anniek Pheifer, Bram Suijker en Steef de Bot. En de regie is in handen van Joram Lürsen.

De periode waarin dit zich afspeelt is tussen 1918 en 1938, dus iedereen wordt van top tot teen gestyled naar dat tijdsbeeld en krijgen originele kleding aan uit die tijd. Hierdoor heeft de productie wel een aantal voorwaarden waaraan voldaan moet worden. De productie zoeken mannen en vrouwen vanaf 18 jaar. De mannen mogen niet langer zijn dan 1.83m en maximaal confectiemaat 54 dragen. Voor de vrouwen geldt een maximale lengte van 1.72m en confectiemaat niet groter dan 42. Meer informatie of aanmelden kan via e-mail naar vliegendehollanders@figuratie.nu Stuur een recente foto met naam, leeftijd, telefoonnummer en woonplaats.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden