Open dag bij AxionContinu in Utrecht

UTRECHT - Ben jij al zorgmedewerker en wil je graag verder leren? Of werk je nog niet in de zorg, maar wil je dat wel? Kom dan maandag 28 oktober naar de open dag van AxionContinu in Utrecht en laat je informeren en inspireren over opleidingen en werken in de zorg!

Er is van 15.30 tot 20.00 uur een gevarieerd doorlopend programma, waarbij je elk moment kunt binnenlopen.

Bij de stands van opleidingsinstellingen van het ROC, MBO Utrecht en Opstapp kom je meer te weten over onze opleidingen (BBL-trajecten werken & leren) voor Helpende, Verzorgende IG, en Verpleegkundige. Ook vertellen leerlingen, die nu bij AxionContinu een zorgopleiding volgen, hoe zij het ervaren een carrièreswitch naar de zorg te maken en hoe zij in de praktijk werken en leren combineren.

Workshops

In leuke workshops kun je kennismaken met de ouderenzorg en zelf ondervinden hoe het is om 'zorg te ontvangen' of hoe het is om in een oud lichaam te bewegen. Ook zijn er activiteiten van de afdeling Welzijn met bewoners waar jij aan mee kunt doen. En in een bijzondere voorstelling kom je meer te weten over de interactie tussen zorgmedewerker en cliënt.

Waar en wanneer?

De open dag vindt plaats in Woonzorgcentrum Voorhoeve, Trumanplein 1 in Utrecht, van 15.30 tot 20.00 uur. Aanmelden is niet nodig. Tijdens etenstijd zorgen wij voor een hapje en drankje en na afloop ga je naar huis met een leuke goodiebag.

Kun je niet komen of wil je je alvast een beeld vormen van de zorgopleidingen van AxionContinu? Kijk dan op www.mijnprachtbaan.nl.

Over AxionContinu

AxionContinu, is een organisatie voor wonen, zorg en revalidatie met 15 locaties en wijkverpleging en thuiszorg in Utrecht, IJsselstein en Lopik. Wij zijn 'Optimisten in de zorg'. Dat is meer dan zomaar een kreet. We zijn gewend om te denken in mogelijkheden. We zijn vakmensen die geen genoegen nemen met half werk en graag werken aan verbeteringen. We geloven bovendien dat zorg niet zonder aandacht kan. En - last but not least - we hebben plezier in wat we doen.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden