Nieuwe LEGO® winkel opent in Utrecht

Op donderdag 10 oktober 2019 – ruim op tijd voor Sinterklaas – opent LEGO een winkel in Utrecht, in winkelcentrum Hoog Catharijne.

UTRECHT - Het is de eerste officiële LEGO winkel in Nederland die exclusieve LEGO producten verkoopt én de winkel beschikt over de grootste selectie van de nieuwste LEGO sets. Daarnaast biedt de winkel verschillende leuke in-store (speel)activiteiten en evenementen die alleen te vinden zijn in de LEGO winkels.

Om de opening van de winkel te vieren, organiseert de LEGO Groep tussen donderdag 7 en zondag 10 november een speciale grand opening. In die periode neemt LEGO Hoog Catharijne over en is de LEGO Hidden Side Haunted Schoolbus in Utrecht aanwezig voor een spannende spookjacht, waarna deelnemers een certificaat en spookmasker in ontvangst mogen nemen.Daarnaast is iedereen uitgenodigd om deel te nemen aan 'Build to Give', waarbij deelnemers met LEGO stenen kerstdecoratie kunnen bouwen. Voor elke creatie doneert LEGO een LEGO set aan een arm gezin.

Tijdens de grand opening staan er voor de eerste klanten unieke LEGO cadeautjes klaar. Zo krijgen klanten die minstens 125 euro besteden een LEGO store-set – alleen verkrijgbaar bij winkelopeningen. En wie zich inschrijft voor het LEGO VIP-loyaliteitsprogramma, ontvangt een blauwe sleutelhanger met minifiguur. Tot slot krijgen alle klanten van de winkel een gratis limited edition LEGO steentje met 'I LOVE LEGO STORE UTRECHT' – zolang de voorraad strekt.

Alison Wood, LEGO Store District Senior Manager UK, Benelux and Scandinavia : "De nieuwe winkel is gevuld met grote LEGO modellen, speelplekken en activiteiten. Je kan zelfs je eigen minifiguur bouwen en mee naar huis nemen, iets dat alleen in de LEGO winkels kan. Bovendien biedt de nieuwe LEGO winkel een complete serie nieuwe producten die alleen verkrijgbaar is in de LEGO winkels of via LEGO.com. En ben je een LEGO VIP-lid? Dan heeft de winkel nog meer te bieden, zoals exclusieve VIP-cadeautjes bij aankoop van producten, dubbele spaarpunten en nog veel meer. We kunnen niet wachten om dit allemaal naar Utrecht te halen."

De LEGO winkel in Utrecht opent op donderdag 10 oktober 2019, om 10.00 uur. Hier is de winkel te vinden:
Hoog Catharijne
Hoog Catharijnepassage 7
3511 WP Utrecht

Meer berichten