Zondagochtend yoga in de kas

Op 29 september om 10:00 uur vindt een bijzondere yogasessie plaats op een unieke plek in Utrecht. De kruidenkas van circulair restaurant The Green House opent dan namelijk haar deuren voor gasten die hun zondag ontspannen willen beginnen.

UTRECHT – In samenwerking met biologisch theemerk Pukka wordt een yogasessie inclusief ontbijt verzorgd. De gezamenlijke wens van The Green House en Pukka om de kracht van kruiden door meer mensen te laten ervaren, heeft tot dit verrassende initiatief geleid. Van beginner tot yogi, iedereen kan zich aanmelden om deel te nemen en volledig tot rust te komen op deze bijzondere plek.

Zen in de stad

Pukka en The Green House verzorgen, onder leiding van yogadocente Bernardine van der Horst van Heart Alignment, een yogasessie. "We hebben de handen ineengeslagen omdat we het beide belangrijk vinden mensen te inspireren, laten ontspannen en de kracht van kruiden te laten ervaren", vertelt programmamanager Corine Holtmaat. Na afloop van de yogasessie staat een ontbijtje met kruidige Pukka thee voor de deelnemers klaar inclusief een cadeautje. De kosten voor deelname bedragen €10,- per persoon en aanmelden kan via www.thegreenhouserestaurant.nl.

Over The Green House en Pukka

The Green House is een restaurant, urban farm, green hub en stadsterras in een in Utrecht. Een circulair restaurant waar gasten geïnspireerd raken door verhalen hoe het anders, duurzamer kan.
Bij The Green House worden continu activiteiten georganiseerd. Van een gezellige vrijmibo tot interessante lezingen en rondleidingen. The Green House is vanaf september ook op zondag geopend.

Pukka heeft als vurige wens een gezondere, gelukkigere wereld te creëren. Een wereld waarin mensen geïnspireerd worden om meer te ontdekken over zichzelf, de prachtige planeet waarop we leven en de ongelooflijke kracht van biologische kruiden. Deze gedeelde aandacht en oog voor de wereld om ons heen, heeft tot dit bijzondere initiatief geleid.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden