Grand opening Best Life Church in Jacobuskerk

UTRECHT - Op zondag 29 september houdt Best Life Church haar Grand Opening van de het nieuwe seizoen. In de prachtig gerenoveerde Jacobuskerk kunt u genieten van gospelliederen, dans, aangrijpende levensverhalen, special items en nog veel meer.
Voor de kinderen is er een eigen Kids Party met o.a. springkussen en suikerspin.

Onlangs heeft Best Life Church de Jacobuskerk aangekocht. Met behulp van veel vrijwilligers is deze kerk inmiddels omgebouwd tot een prachtige moderne zaal die zeer aantrekkelijk is voor jonge mensen. Wekelijks komen er dan ook honderden mensen naar de diensten van Best Life Church. Inmiddels zijn er al drie diensten, nl. 10u., 12u. en 19u..

Veel gasten spreken na het bezoeken van een dienst van een 'bijzondere belevenis'. Voorganger Paul van der Boom: "Het is ons doel dat mensen iets van Gods liefde ervaren, maar we willen ook als mensen er voor elkaar zijn. Vaak horen we terug dat mensen dat inderdaad een bijzondere en aangrijpende tijd hebben gehad."

Best Life Church is zo'n 25 jaar geleden geboren in één van de achterstandswijken in Utrecht, de Betonbuurt. Paul en Irma begonnen daar met hun 4 kinderen een kerk. Inmiddels is Best Life Church één van de grootste kerken van Utrecht geworden.

De Grand Opening is op zondag 29 sept. om 10u., 12u. en 19u..
Adres: Jacobuskerk, pr. Bernhardplein 40, Utrecht. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Voor meer informatie surf naar: www.bestlifechurch.nl

Meer berichten








Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden