Slot Zuylen wordt op 22 september tot trouwlocatie omgetoverd. Foto: PR
Slot Zuylen wordt op 22 september tot trouwlocatie omgetoverd. Foto: PR (Foto: )

Feestelijk Open Wedding Event op Slot Zuylen

Op zondag 22 september krijgen geliefden een voorproefje van hun huwelijksdag op Slot Zuylen.

UTRECHT - De hele dag kunnen toekomstige bruidsparen kennismaken met alle facetten van hun trouwdag. Van prachtig aangeklede zalen, muziek en bloemstukken tot een proeverij en proeffotografie.

Van 11.00 tot 17.00 uur worden het slot en de tuin omgetoverd tot open trouwlocatie. Bruidsparen kunnen de hele dag inspiratie opdoen voor hun eigen bruiloft. De koets op het voorplein en de jurk van couturier nienke | bijtje in de Gobelinzaal maken de huwelijksdag op een romantisch kasteel extra tastbaar. Er is de hele dag een bruidsfotograaf aanwezig om proeffoto's te maken. Een leuk aandenken voor thuis!
Tijdens het Open Wedding Event kan het slot gewoon bezocht worden met een rondleiding. In het slot is de feestelijke film 'Een goede partij' van de gelijknamige thematentoonstelling uit 2011 te zien. De film vertelt over de historische huwelijken van het slot en de adellijke gebruiken die daarmee gepaard gingen.

Evenement: Open Wedding Event Datum: Zondag 22 september 2019, 11.00 tot 17.00 uur. Entree: Reguliere toegangsprijzen Adres: Slot Zuylen, Tournooiveld 1, 3611AS Oud Zuilen Toegankelijkheid: Het Slot is helaas niet toegankelijk voor rolstoelen. Ook kinderwagens en rollators kunnen niet naar binnen. De tuin en Museumcafé zijn daarentegen wel toegankelijk. Bereikbaarheid en parkeren: Er is gratis parkeergelegenheid bij het Slot voor auto's en fietsen.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden