Foto: Rene Koster

Kamperen bij de boswachter op landgoed Haarzuilens

Wat normaal niet mag, mag binnenkort wel. 's Nachts samen met de boswachter kamperen op landgoed Haarzuilens.

UTRECHT - Tijdens weekend van 21 op 22 september mogen kinderen voor deze ene keer hun tentje opzetten op de POP UP camping van OERRR op landgoed Haarzuilens.

Waanzinnig buitenavontuur

Kan de zomer voor jou ook niet lang genoeg duren? Reserveer dan snel je plekje op de camping van OERRR en beleef een waanzinnig buitenavontuur. Zo ga je ontdekken welke planten eetbaar zijn en hoe jij je eigen pizza kan maken met zelf geplukte kruiden. Je bakt je eigen broodje en deze smeer je in met heerlijke zelfgemaakte(!) kruidenboter. Zodra het begint te schemeren ga je samen met de boswachter speuren naar de vleermuizen op landgoed Haarzuilens. Wie weet spot je nog een ree of hoor je de roep van een uil. Natuurlijk sluiten we de avond af met een mooi kampvuur en een grote zak marshmallows! Slapen doe je in je eigen tent en slaapzak. Op zondagmorgen word je wakker gefloten door de vogels en geniet je van de rest van het buitenavontuur.

Voor wie?

Deze activiteit is voor één ouder/begeleider en maximaal twee kinderen in de leeftijd van 6 t/m 11 jaar. De ouder/begeleider is zelf verantwoordelijk voor zijn of haar kinderen en doet ook gezellig mee aan de activiteiten. Het is dus geen 'kamp' waarbij de ouders lekker kunnen uitslapen of bij de tent een boekje gaan zitten lezen.

Informatie

Data & tijd: Zaterdag 21 sept. 15:00 uur tot zondag 22 sept. 12:00 uur

Reserveren: www.natuurmonumenten.nl/haarzuilens

Kosten: 35 euro p.p voor leden

50 euro p.p. voor niet-leden

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden