Foto: Bart van der Putten

Vrijwilligers in het hele land leren senioren whatsappen

Deze maand doen ruim 150 SeniorWeb Leslocaties in het hele land mee aan de SeniorWeb WhatsApp-maand. Het doel van deze week is om senioren te laten ontdekken wat er allemaal kan met WhatsApp.

UTRECHT - Senioren whatsappen liever dan dat ze bellen, blijkt uit recent onderzoek van SeniorWeb, een landelijke vereniging zonder winstoogmerk die senioren helpt leren omgaan met de digitale wereld. Meer dan 150 SeniorWeb Leslocaties in het hele land, gerund door senioren-vrijwilligers, leren senioren graag stap voor stap de populaire berichtenapp WhatsApp te gebruiken.

In september bieden zij speciale WhatsApp-workshops, vragenuurtjes en cursussen over deze populaire berichtenapp. Gratis, of tegen een kleine vergoeding. Bekijk de deelnemende locaties via https://www.seniorweb.nl/cursussen/computerles-in-de-buurt/whatsapp-maand.

SeniorWeb Leslocaties verzorgen ook begeleiding bij andere digitale onderwerpen, zoals tablets en smartphones, fotobewerking, de Mac, Windows en nog veel meer. Vind een leslocatie bij u in de buurt via www.seniorweb.nl/leslocaties.

Meer berichten