Foto: Nina Albada Jelgersma

Foodfestival Eten op Rolletjes komt naar Utrecht

Het rondreizende foodfestival Eten op Rolletjes doet van 23 tot en met 25 augustus voor het eerst Utrecht aan.

UTRECHT - Na de succesvolle edities in onder andere Ede, Hilversum en Haarlem van de afgelopen jaren wordt het prachtige Maximapark omgetoverd tot een intiem openluchtrestaurant voor jong, oud en alles daartussenin. Op het menu van het gratis foodfestival staan keukens op wielen met een aanbod om je vingers bij af te likken, live muziek en kidsentertainment. 

Meer dan vijfentwintig foodtrucks

Voor Eten op Rolletjes selecteren de organisatie alleen intieme plekken met veel historie en sfeer. En daar hoort het Maximapark vanzelfsprekend bij. Op de locatie staan ruim vijfentwintig food trucks die de smaakpapillen trakteren op de meest uiteenlopende gerechten: van Taiwanese pannenkoeken van Jen's Bing tot overheerlijk ijs met wafel van Talamini. 

Muziek, entertaintment en vermaak voor de kids

Bezoekers genieten niet alleen van lekker eten, maar ook van muziek van artiesten als DJ Freestyle, Vermuyen and Friends en Giordano. Natuurlijk denkt Eten op Rolletjes ook aan de kleinste bezoekers. Kinderen vermaken zich zaterdag en zondag bij de Aap van Poot Poppenkast, het PicNic Springkussen, Circus Snor, schmink en silent disco.

De eerste editie in Utrecht

Organisator Frans Nagel is blij met de eerste editie in Utrecht. "We organiseren Eten op Rolletjes al zes jaar op diverse locaties door het hele land. We gaan Utrecht nu ook kennis laten maken met onze unieke sfeer, nieuwe smaken en vermaak voor jong en oud." Wat Eten op Rolletjes zo uniek maakt? Het intieme foodfestival brengt mensen en smaken samen: "Iedereen voelt zich thuis op Eten op Rolletjes. Van jong tot oud en alles daartussenin. Zodra je het festival binnenstapt, bevind je je in een nieuwe wereld vol lekker eten en muziek."

Openingstijden Eten op Rolletjes Utrecht

Vrijdag: 16:00 tot 23:00 uur
Zaterdag: 13:00 tot 23:00 uur
Zondag: 13:00 tot 22:00 uur

Toegang tot Eten op Rolletjes is gratis. Ga voor meer informatie naar www.etenoprolletjes.nl  

Meer berichten
Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden