Foto:  Fleur Bours Photography
Foto: Fleur Bours Photography

Slot Zuylen vanaf september weer decor voor trouwreportages

Trouwfoto's in een betoverend interieur of romantische tuin met het slot op de achtergrond; binnenkort kan het bij Slot Zuylen.

UTRECHT - Vanaf 1 september 2019 biedt het slot de mogelijkheid om trouwreportages te maken in het Slot en de romantische kasteeltuin.

Slot Zuylen is al jaren een unieke en betoverende locatie voor het sluiten van huwelijken. Jaarlijks mag het kasteel tientallen geliefden ontvangen die elkaar in de Gobelinzaal het jawoord geven. Mede dankzij het historische interieur is Slot Zuylen een gewilde locatie, ook voor trouwreportages. Benieuwd geworden waar de trouwreportage kan plaatsvinden? Kom dan naar het wedding-event op zondag 22 september aanstaande bij Slot Zuylen. Proef de sfeer op het slot en bekijk alle mooie zalen en plekken waar de ceremonie of de trouwreportage kan gaan plaatsvinden! Kijk voor meer informatie op www.slotzuylen.nl.

Verschillende mogelijkheden

Voor het maken van de trouwreportage zijn diverse mogelijkheden. Er kan gekozen worden voor een reportage in de romantische tuin, in het slot, of op beide locaties. Terwijl het bruidspaar op stap gaat met de fotograaf, kunnen de gasten mee met een speciale rondleiding door het slot. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden of het plannen van een afspraak contact op met Slot Zuylen via info@slotzuylen.nl of telefonisch via 030-2440255.

Aanvullende informatie

Vanaf 1 september bruidsreportages in het slot en de tuin 22 september: Wedding event Slot Zuylen Afspraak maken via info@slotzuylen.nl of telefonisch via 030-2440255. Slot Zuylen, Tournooiveld 1, 3611AS Oud Zuilen De tuin is rolstoeltoegankelijk.

Slot Zuylen

Slot Zuylen is een van de oudste kastelen aan de Vecht, net buiten de stad Utrecht. Het kasteel heeft een rijke familiegeschiedenis met invloedrijke bewoners, waarin sterke vrouwen een prominente rol spelen, zoals schrijfster Belle van Zuylen. In Slot Zuylen maakt het publiek kennis met het dagelijks leven van de Utrechtse adel.

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden