Foto:

Gezin uit Utrecht beleefde Super Droomdag

Op zaterdag 13 juli 2019 was het een spannende dag voor een gezin uit Utrecht. Op uitnodiging van Stichting Droomdag gingen zij hun Super Droomdag beleven.

UTRECHT - Aanleiding van deze dagen is de ziekte van één van de ouders in het gezin.

In alle vroegte werden zij door twee vrijwilligsters welkom geheten. Zij hadden al eerder contact gehad met het gezin om door een intakegesprek alle nog niet vervulde dromen te achterhalen.

Locatie was op De Eemhof in Zeewolde waar Stichting Opkikker de gastheer was. Een lakei heette hen welkom en over de rode loper en een erehaag van vrijwilligers liep het gezin naar binnen. Daar was iets te drinken en een gebakje naar keuze en na het welkomstwoord gingen zij op pad. Ze hebben met elkaar muziek gemaakt en een prachtige fotoshoot ter herinnering gehad. Dit was maar een deel van de activiteiten die het gezin deze dag beleefd hebben. Eigenlijk teveel om op te noemen maar wat hebben zij genoten. Even een dag zonder zorgen. Na een gezellig samenzijn met live muziek en na het diner was er voor de kinderen een afscheidscadeau van de vrijwilligsters van Stichting Droomdag. Waarmee ze de dag nog eens kunnen herbeleven.

Binnenkort ontvangen zij een film en foto's van de opnamen die hun vrijwilligers van de dag gemaakt hebben.

Stichting droomdag verzorgt een onvergetelijk geheel verzorgde (te) gekke dag voor een gezin waarvan een ouder kankerpatient/levensbedreigend/langdurig ziek is. hierbij staan de dromen van het gezin centraal. het jongste kind van het gezin moet onder de zestien jaar zijn .

Meer berichten