Zomerfestival Maximus Brouwerij op 20 en 21 juli van start

Utrecht/Leidsche Rijn - Zaterdag 20 en zondag 21 juli vindt voor de vierde maal het jaarlijkse Zomerfestival van Maximus Brouwerij in Utrecht Leidsche Rijn/De Meern plaats. Dit jaar ligt de focus nog meer op het proeven van bier met circa 50 soorten van kleine en grotere brouwerijen uit binnen- en buitenland, waaronder Oldskool, 't Witte Konijn, Zuyd, Oersoep, Davo, De Molen, Hommeles, Rare Jongens, Two Chefs, La Trappe, De Hoorn/Cornet, Palm, Stone, Brewdog, Weihenstephaner en natuurlijk Maximus. Deze bieren, waaronder een aantal experimentele, worden op meerdere taps binnen en buiten de brouwerij getapt. Dit jaar is er voor wijnliefhebbers ook een speciale wijnbar.

Daarnaast kan iedereen van muziek genieten: op zaterdag 20 juli van 14.00-22.00 uur wisselen Crawfish Fiesta (New Orleans style), Laplander (Indie), Sonicrocket (Funkrock) en DJ GrooVinyl elkaar af, terwijl het op zondag 21 juli van 14.00-20.00 uur heerlijk chillen is met DJ GrooVinyl. Ook is er een ruime keuze aan streetfood van diverse foodtrucks. De entree is gratis.


Over Maximus Brouwerij

Maximus is een gepassioneerde en onafhankelijke brouwerij in Utrecht, waar doordrinkbare bieren van hoge kwaliteit en met een eigen identiteit worden gebrouwen. Traditionele bieren met een moderne twist, zoals Pandora Blond, Brutus Red Amber, Highhops IPA, Dakhaas Witzen, het laag-alcoholische Little Fred Session Blond en een groot aantal andere speciaal bieren. De traditionele, koperen stoom-brouwinstallatie van Maximus is uniek in Nederland en is vanuit het proeflokaal van de brouwerij te bewonderen.

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden