Voorstelling 'ROYALE'' van Cirque Moustache gaat van start in Haarzuilens & Leidsche Rijn

UTRECHT - De voorstelling 'ROYALE' van Cirque Moustache is deze week van start gegaan!  Het circus is te gast bij verschillende campings en leuke horeca gelegenheden. 

Deze week is Cirque Moustache te vinden in: 

Speellijst van Cirque Moustache

20 en 21 juli                   Haarzuilens (Utrecht), Geertjes Hoeve

24 en 25 augustus Utrecht, Lunetten, Stadsboerderij Koppelsteede

29 en 30 augustus Utrecht, Leidsche Rijn, Bouwspeeltuin Voorn

31 augustus en 1 september Utrecht, Fort a/d Klop

Meer informatie over de speeldagen en tijden is te vinden op de website van Cirque Moustache.

Dit jaar reist Cirque Moustache alweer voor de 7e keer door Nederland voor een zomertour. In de voorstelling Royale bereiden de circusartiesten en het publiek zich voor op het hoogstaand bezoek. Poets je schoenen, trek je netste kleren aan en oefen alvast een buiging!

Niet alleen een voorstelling, ook een Kinderkaravaan en workshops

Cirque Moustache reist door Nederland met een prachtige circustent. Ook gaan er klassieke circuswagens mee op tour en kan het publiek zich op elke locatie voorafgaand aan de voorstelling vermaken op de Kinderkaravaan. Er zijn verschillende circusmaterialen om mee te oefenen, kermisspelen voor jonge en oud, sideshows met de meest wonderbaarlijke verschijningen, en natuurlijk kun je genieten van de traditionele popcorn en suikerspinnen. Op sommige locaties worden ook workshops gegeven, zodat kinderen in 2 uur tijd worden klaargestoomd om als circusartiest een echt optreden voor de ouders te geven!

De artiesten

Ook dit jaar zijn er weer bijzondere artiesten te zien in de show uit binnen- en buitenland. Zo kun je nachtegaal Seqoia zien in de trapeze, Sabine is specialist luchtacrobatiek en showt haar kunsten in de tissues, Cathi en Becky zijn beiden afgestudeerd aan de circusschool in Londen en laten een handstandenact zien. Ook beroepskluns Daniel en multitalent Berl zijn weer van de partij en uiteraard circusdirecteur en spreekstalmeester Jasper Riedeman, die dit jaar een spannende kruisboogact doet!

Plek voor jong talent

Cirque Moustache is naast een circus met professionals ook een plek waar artiesten in opleiding de kans krijgen zich te laten zien. Zowel voor studenten van een circusopleiding als voor jongeren van de vele jeugdcircusscholen.  Het circus is ontstaan vanuit de werkzaamheden voor De Utrechtse Circusschool: Circus DIEDOM.

 

Uit de hand gelopen hobby

Cirque Moustache is opgericht door Jasper Riedeman: "Je kunt gerust zeggen dat het circus bij mij een uit de hand gelopen hobby is. Als 13-jarige jongen kwam ik in aanraking met jeugdcircus en leerde daar bijna alle circustechnieken. Na het krijgen van lessen ging ik assisteren, doceren en uiteindelijk zelf een circusschool runnen. Zelf optreden doe ik nog maar zelden en ik heb mij volledig gestort op circuseducatie. Toen er een gebruikte circustent voorbij kwam, heb ik mijn spaarrekening geplunderd en ben ik naast mijn werkzaamheden bij het jeugdcircus gestart met een echt circus: "Cirque Moustache". "

Praktische informatie

De tour van Cirque Moustache start op 9 juli in Goes en eindigt op 1 september in Utrecht. Op 20 plekken door het hele land, van Utrecht tot Brabant en de Achterhoek, is de voorstelling te zien. De volledige speellijst staat op de website van Cirque Moustache. Kaartjes voor de voorstelling zijn 11 euro per stuk. Dit is inclusief de spelletjes van de Kinderkaravaan. Kaarten zijn te koop op de website van Cirque Moustache: www.cirquemoustache.nl. www.circussnor.nl

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden