Pluk MINI nu ook in Utrecht

Utrecht - het is zomer en dat betekent: Pluk de Nacht! Pluk vertoont de mooiste onontdekte films onder de Utrechtse (31 juli t/m 4 augustus) en Amsterdamse (14 t/m 24 augustus) sterrenhemel. Dit jaar de vijfde editie in Utrecht, Pluk de Nacht strijkt net als vorig jaar neer bij de Vrijhaven aan de Nijverheidsweg. Op de zondag is er ook een editie voor kinderen: Pluk MINI. Dit wordt de eerste editie van Pluk MINI in Utrecht en de 5de van Pluk Amsterdam.


Programma Pluk MINI
Centraal op beide locaties staat De Gruffalo, gebaseerd op het gelijknamige kinderboek. Een spannend verhaal over een kleine muis die door allerlei dieren wordt gezien als een lekker hapje. De muis denkt slim te zijn en verzint een eng dier, 'de Gruffalo', om deze dieren af te schrikken... Dit angstaanjagende beest bestaat toch niet. Of...Toch...Wel? Ook is er een workshop griezelgruffalo-maskers maken, zijn er lesjes (kinder)yoga onder het grote filmscherm en wordt de middag swingend afgesloten in de Pluk MINI disco. Het volledige programma wordt in de komende weken bekend gemaakt.Pluk MINI is speciaal voor alle kinderen die nog te klein zijn om op te blijven tot de Pluk de Nacht hoofdfilm begint en is net als Pluk de Nacht vrij toegankelijk. Men steunt Pluk door een glaasje limonade (of bier) te kopen aan de bar.

Locaties & data
Pluk MINI Utrecht | 4 augustus vanaf 15.00 | Vrijhaven, Nijverheidsweg, Utrecht
Pluk MINI Amsterdam | 18 augustus vanaf 14.00 | Stenen Hoofd, Westerdoksdijk, AmsterdamZie ook: https://www.plukdenacht.nl/2019/06/de-minis-zijn-ons-weer-voor/ 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden