Persbericht m.b.t. open dag


Open dag bij peutercentrum 'De Krekels'

UTRECHT Peutercentrum 'De Krekels' van Spelenderwijs Utrecht opent op woensdagmiddag 10 juli van 15.00 uur tot 16.30 uur haar deuren voor alle belangstellenden. Dit peutercentrum is gevestigd op de Piramidedreef 5, in de wijk Overvecht. Dat is vlakbij winkelcentrum 'Gagelhof' en park 'De Gagel'.' Ouders met jonge kinderen zijn welkom om te komen rondkijken in het gebouw en al hun vragen te stellen aan de pedagogisch medewerkers. Het peutercentrum heeft op de groepen nog enkele plekken vrij. Kinderen die nu worden ingeschreven, kunnen na de zomervakantie al starten!

In het peutercentrum komen kinderen, in de leeftijd van 2½ tot 4 jaar, een aantal dagdelen in de week spelend leren. Zo worden zij goed voorbereid op de basisschool.

Buitenspelen, schilderen, tuinieren, muziek maken, zingen en dansen: de kinderen krijgen de kans om te spelen en spelenderwijs te leren. De pedagogisch medewerkers besteden veel aandacht aan de (taal)ontwikkeling van peuters.

Tijdens de open dag op woensdag 10 juli kunt u tussen 15.00 en 16.30uur binnen komen wandelen op de Piramidedreef 5 in Utrecht. Vooraf aanmelden hoeft niet. De medewerkers kunnen u laten zien wat zij met de kinderen doen en al uw vragen beantwoorden. Ook kunnen zij u helpen met het inschrijven van uw kind, mocht u dat willen.

Meer berichten