65 Vrouwelijke oud-studenten schitteren in Stadsschouwburg


65 Vrouwelijke oud-studenten schitteren in Stadsschouwburg


UTRECHT – Zondag 14 juli staat een geheel vrouwelijke cast in de Stadsschouwburg ter ere van het 120-jarige bestaan van de Utrechtse Vrouwelijke Studentenvereniging UVSV/NVVSU. Voor het eerst is de voorstelling toegankelijk voor niet-leden van de vereniging.

Deze zomer viert de Utrechtse Vrouwelijke Studentenvereniging UVSV/NVVSU haar 120-jarige bestaan. Speciaal voor deze gelegenheid wordt zondag 14 juli in de Stadsschouwburg Utrecht een zelfgeschreven musical opgevoerd door 65 vrouwelijke oud-studenten. Voor het eerst in het 120-jarig bestaan van de vereniging is deze lustrummusical toegankelijk voor publiek dat geen lid is van deze vereniging. "Wij willen graag op deze manier de banden met de Utrechters versterken en hen een positieve kijk geven op de creativiteit en het talent van Utrechtse oud-studenten", aldus het organiserend toneelbestuur. De lustrummusical met de titel 'Alice 3.0' is een satirisch muzikaal theaterstuk dat speciaal voor deze gelegenheid geschreven en gecomponeerd is en opgevoerd wordt door een geheel vrouwelijke cast bestaande uit 65 oud-studenten, in leeftijd variërend van 21 tot 65 jaar.


'Alice 3.0' is een actueel en muzikaal verhaal over innerlijke onvrede, keuzes maken en het achterhalen van dat wat je gelukkig maakt. Alice, ongelukkig in haar baan op de Zuidas, komt in haar droom in Wonderland terecht waar ze personages tegenkomt die aspecten van de hedendaagse mens vertegenwoordigen. Van de ambitieuze workaholic tot de eenzame vloggelr met duizenden volgers, van de opportunistische meeloper tot de medemens die haar heil zoekt in plastische chirurgie, drank of eten. Durft Alice na de belevenissen in haar Wonderland uiteindelijk haar hart te volgen en op een duurzame manier aan haar geluk te werken?


De uitvoering vindt plaats op zondag 14 juli om 15.00 uur, inloop vanaf 14.30 uur. Toegangsprijs: € 20,-, kaarten zijn te koop via https://lustrum-uvsv.nl/ onder 'reunistenweekend'.

 

Meer berichten