'Magische Midzomeravond'

Magische Midzomeravond

UTRECHT - Op een zonovergoten dag een diner in een tuinparadijs. Rond de 100 gasten konden hun geluk niet op. Op de langste zaterdag van het jaar genoten ze in de Vlinderhof van een heerlijk driegangenmenu. Zittend aan lange tafels op het hoofdpad van de tuin, werd op de eerste zomerdag van het jaar met volle teugen genoten. Het diner ging van start met een toost op het vijfjarig jubileum van de Vlinderhof. Het concept van samen eten delen zorgde voor veel leuke ontmoetingen tussen de gasten en een relaxte sfeer. "Alsof of je op een dorpsfeest in Toscane bent aangeschoven aan een lange tafel en de meest verrassende avond van je vakantie hebt", zoals één van de gasten het verwoordde.

Na het diner werd de tuin omgetoverd van bloemrijk buurtdiner tot een buitenpodium. In samenwerking met het Utrechtse Sofar genoten rond de 750 bezoekers van drie intieme optredens tot zonsondergang, zittend op meegebrachte kleedjes of stoeltjes. Het concert startte met singer songwriter Anna Lotte. Een wereld waarin verbinding en magie centraal staan, is de wereld waarin Anna Lotte de luisteraars meenam. Samen met gitaar en loopstation trad ze onder andere al op in TivoliVredenburg. Nu was de Vlinderhof het podium voor haar songs van een authentieke en weergaloos kwetsbare kwaliteit.

Na een korte pauze werden de aanwezigen door de Utrechtse band Biscuits getrakteerd op aanstekelijke popliedjes. De nummers van deze vier bandleden zijn net als koekjes: vaak luchtig, soms breekbaar, maar soms ook luidruchtig! Ze serveerden een mix van eigen nummers (hun nieuwe album komt dit jaar uit) en originele bewerkingen van Mad World (Tears for Fears) en Blackbird (The Beatles).

De Londense singer songwriter Adam Wedd, die al eerder met Ed Sheeran op het podium stond, sloot de midzomeravond af. Bij de schemering en zijn laatste nummer gingen bij het publiek de mobiele 'aanstekers' aan en werd het refrein meegezongen. Een mooie afsluiting van een magische midzomeravond.

Meer berichten