PERSBERICHT: Bijna 500 wielrenners finishen dwars door brouwerij bij Utrechtse Maximus Ride

Geachte redactie,

Hierbij sturen wij het persbericht / fotobijschrift: "Bijna 500 wielrenners finishen dwars door brouwerij bij Utrechtse Maximus Ride" en twee foto's.

Bijna 500 wielrenners finishen dwars door brouwerij bij Utrechtse Maximus Ride

UTRECHT – Bijna 500 wielrenners finishten gisteren op spectaculaire wijze dwars door de brouwerij tijdens de Maximus Ride van wielrenclub de Maximus Stampers uit Utrecht. Het was de eerste keer dat deze jaarlijkse wielerronde met een  finish langs de bar en brouwketels van de Maximus brouwerij besloten werd. Het bleek een groot succes bij het  deelnemersveld variërend in leeftijd van 12 tot 70+ en de toeschouwers. Na de rit werd samen o.a. de  'Viets' gedronken, de brouwerij Radler van Pandora bier en citroenlimonade.

De Maximus Ride is een jaarlijks wielerfestijn met start en finish in Utrecht Leidsche Rijn, waarbij fietsers van een route van 85, 125 of 160 kilometer kunnen genieten. Via de Ride wordt ook een lokaal goed doel ondersteund, waarbij de opbrengsten dit jaar naar kinderfietsen voor de speeltuinen in Leidsche Rijn gaan.


Over Maximus Stampers
Maximus Brouwerij is de thuisbasis van de Maximus Stampers, haar nog steeds groeiende wielrenclub met inmiddels meer dan 450 leden. Vanaf de brouwerij vertrekken in het fietsseizoen elke woensdagavond en zondagochtend verschillende groepen voor een tocht in de regio. Daarnaast worden vele evenementen georganiseerd, waaronder de jaarlijkse Maximus Ride.

Meer berichten