Persbericht: 30 jaar ZIMIHC spectaculair gevierd met geslaagd jubileumweekend

Geslaagd jubileumweekend: 30 jaar ZIMIHC!

UTRECHT - Afgelopen weekend stond ZIMIHC theater Stefanus volledig in het teken van ZIMIHC's 30-jarig jubileum. Zaterdagavond presenteerde ZIMIHC de sensationele jubileumvoorstelling Galalalala en zondagmiddag was er een feestelijk streetfood- en kunstfestival. Het cadeau van ZIMIHC aan de bewoners van Utrecht: kunst in je leven!

Galalalala

Het Galalalala van zaterdag 15 juni wist de belofte van een spectaculair jubileumfeest waar te maken. In een bruisende, energieke show van 1,5 uur onder regie van Paul Feld lieten bijna 150 amateurkunstenaars samen zien hoe rijk de Utrechtse amateurkunst is: van het muzikale duo Akil en Hachim tot Mizou Danst, het Zuilens Fanfare Corps, de Ondiepse Kanaries, Stut Theater en het duo Chewbucka & Dark Ryat. Het publiek reageerde zeer enthousiast en geroerd. Wethouder Anke Klein in een tweet: 'wat een geweldige avond'.


Winnaar Cultuurproeverij – ZIMIHC's Streetfood- en Kunstfestival

Zondag 16 juni vierde ZIMIHC het 30-jarig jubileum met kunst en lekker eten tijdens de Cultuurproeverij – ZIMIHC's Streetfood- en Kunstfestival. Bezoekers van dit drukbezochte festival genoten van culinaire en kunstzinnige hoogstandjes van makers en bewoners van Overvecht. Team Queridon wist publiek en vakjury te overtuigen en werd als beste cateraar van deze editie verkozen.

30 jaar ZIMIHC

ZIMIHC is al jaar 30 jaar het podium voor amateurkunst in Utrecht. En dat vieren we graag met alle bewoners van Utrecht. Elk weekend in juni organiseren we feestelijke en culturele evenementen verspreid over de stad Utrecht. Kijk voor het volledige programma op zimihc.nl/30

Meer berichten