Foto:

Bekijk Utrecht al wandelend eens anders door 8 verschillende brillen!

utrecht - Recent verscheen bij Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig de gids 'Utrecht acht keer anders'. In deze wandelgids neemt wandelsocioloog Gerard Goudriaan de wandelaars in acht thema's mee door het openluchtmuseum Utrecht. In De Utrechtse Boekenbar nam stadsdichter Ingmar Heytze het eerste exemplaar van de auteur in ontvangst.
Deze gids voert de wandelaar in acht verschillende thema's langs de mooiste plekken in Utrecht. Soms met heel veel historie en soms juist gloednieuw. Soms klein en intiem, maar ook groots en meeslepend. Ook de verstokte Utrechter zal verrast zijn over de hoeveelheid ongebaande paden die Goudriaan bewandelt van het ene bijzondere kijkpunt naar het andere. In bijna 80 kilometer reeg hij maar liefst ruim 100 kijkpunten aaneen. Een fraai stukje slow-citymarketing! Gerard Goudriaan is een ervaren stadsgids. Met zijn gids Amsterdam acht keer anders bewees hij al dat een stad zich wandelend het best laat verkennen.
De wandelgids is voor 16,95 euro te koop op de website van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig www.gegarandeerdonregelmatig.nl.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden