Vlinderhof Midzomeravond Special Edition

Inmiddels een traditie: op de langste zaterdag van het jaar organiseert Vlinderhof een Midzomeravondconcert.

UTRECHT - Dit jaar biedt de Vlinderhof op zaterdag 22 juni een 'special edition', want de Vlinderhof viert dit jaar haar vijfjarig bestaan. Daarom is er dit jaar niet alleen een gratis toegankelijk jubileumconcert met drie bands, maar ook een sfeervol tuindiner. 

Jubileumdiner

Altijd al eens willen dineren in de Vlinderhof? Om 17.00 zijn belangstellenden welkom voor een feestelijk aperitief, waarna er tot 19.00 uur genoten kan worden van een heerlijk driegangen tuindiner. Bijdragen komen ten goede aan een beheergebouw voor de vrijwilligers die de tuin onderhouden, waar ook onderhoudsmateriaal opgeslagen kan worden en toiletvoorzieningen voor bezoekers worden aangelegd. Er is bij het diner keuze uit vegetarisch of niet-vegetarisch en er wordt zoveel mogelijk gewerkt met lokale producten. Reserveren kan via www.vlinderhof.com.

Verrassingsconcert

Die avond start om 20:00 uur het midzomeravondconcert op het mooiste bloeiende buitenpodium van Utrecht en omstreken. Er wordt geluisterd naar drie speciaal geselecteerde bands in verschillende samenstellingen. Dit jubileumconcert is gratis toegankelijk. Drankjes en hapjes worden verkocht tegen een kleine vergoeding (opbrengst komt ten goede aan onderhoud van de Vlinderhof).

Neem een kleedje of tuinstoel mee of plof neer in het gras: er zijn geen stoelen aanwezig. Natuurlijk hopen we op mooi weer maar als de weersverwachting slecht zal zijn, maken we uiterlijk donderdag 20 juni via social media bekend of het doorgaat.

Programma

Jubileumdiner

17:00 Aanvang

19:00 Afronding van het diner

Verrassingsconcert

19:30 Inloop (koffie & thee beschikbaar)

20:00 Start concert

22:15 Verwachte afsluiting concert

Meer berichten