Foto (Johan van Spanjen): Maandelijks doen 100 werkzoekende vijftigplussers nieuwe energie en ideeën op bij Netwerkcafé Utrecht.
Foto (Johan van Spanjen): Maandelijks doen 100 werkzoekende vijftigplussers nieuwe energie en ideeën op bij Netwerkcafé Utrecht.

Werkzoekende vijftigplussers onderzoeken hun skills

Netwerkcafé Utrecht organiseert in mei haar 7e evenement: 'Kom over de brug met je skills!'

UTRECHT - Als je weet wat je in huis hebt, kan je dat actief inzetten voor je toekomst. Maak een persoonlijk skills-kompas of ga aan de slag met de eerste indruk die je wekt. Biografisch inzicht maakt je bewust van wat je te doen staat. Beleef een voorproefje van de werkestafette die eind van deze maand start in Utrecht en ontdek of je al toe bent aan werk zoeken in deze dynamische setting met eigentijds samenwerken, coaching en een doelmatig trainingsprogramma van 7 weken.

Netwerkcafé Utrecht organiseert maandelijks bijeenkomsten voor oudere werkzoekenden. We leren netwerkgesprekken voeren en met LinkedIn omgaan. Daarnaast verhogen we met zinvolle workshops de banenkans van de werkzoekenden: door een breder perspectief op de persoonlijke ontwikkeling, mindfulness en innerlijke positionering. In april hebben wij in het Muntgebouw een drukbezochte Meet & Match mét loopbaanspecialisten en werkgevers georganiseerd. Speciaal voor werkgevers en recruiters organiseerden we de workshop "Skills-gericht matchen". Dit is een vorm van omdenken waarbij niet-behulpzame vooroordelen uit de weg worden geruimd, zodat de vaardigheden van de kandidaat en het vermogen tot bijleren centraal komen te staan. Wil jij ook weten wat je te bieden hebt? Kom over de brug met je skills op 21 mei!

Deelname aan de ochtend is gratis. Inschrijven via www.netwerkcafeutrecht.nl 

Wanneer - wat - waar: 
Dinsdag 21 mei - Vanaf 9:00 uur inloop en netwerkoefening, 9:30-13:00 uur sprekers en workshops. Napraten tot 13:30 uur - Locatie: Buurthuis Sterrenzicht, Keerkringplein 40, 3582 PM Utrecht. 
Meer informatie www.netwerkcafeutrecht.nl

Meer berichten
Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden