Wijkbijeenkomst met High Tea in Utrecht Oost

UTRECHT - Op zondagmiddag 26 mei vindt in Oost een wijkbijeenkomst plaats voor bewoners die zich willen inzetten voor de wijk. De bijeenkomst begint met een High Tea. Daarna kunnen bewoners deelnemen aan dialoogtafels over thema's en initiatieven in de wijk. Deze tafels worden ingeleid door actieve bewoners. De High Tea begint om 13.30 uur. Het inhoudelijke gedeelte duurt van 14.00 tot 16.00 uur. De wijkbijeenkomst vindt plaats in Podium Oost, Oudwijkerdwarsstraat 148. Iedereen die in Oost woont of werkt is welkom.

De lekkernijen voor de High Tea worden gemaakt door bewoners in samenwerking met jonge deelnemers van De Wilg. De Wilg ondersteunt mensen met een beperking in het (weer) actief meedoen in de maatschappij. De Wilg is gehuisvest in Oost en stelt faciliteiten, zoals een tuinkas, aan bewoners beschikbaar. De wijkbijeenkomst sluit af met opmerkelijke talenten uit Oost.

De bijeenkomst wordt georganiseerd in het kader van de Wijkcoöperatie Oost voor Elkaar en is een initiatief vanuit het Wijkinformatiepunt Utrecht Oost. Oost voor Elkaar is voor en door bewoners in Oost die elkaar willen helpen en ondersteunen, zoals een klussen-, tuin-, boodschappen- en op termijn ook een eigen vervoersdienst. Ga voor meer informatie naar www.oostvoorelkaar.nl.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden