3D-printen, robotwedstrijd en beursaanbiedingen op HCC!expo

Na het grote succes van vorig jaar, is op 18 mei 2019 het Beatrixgebouw in Utrecht opnieuw het toneel van HCC!expo, hét kennisevenement voor de digitale wereld.

UTRECHT - Niet alleen de 50.000 HCC-leden, iedereen met interesse in de digitale wereld is van harte welkom, de toegang is gratis.

Op deze dag zijn er diverse workshops en demonstraties , speciale aanbiedingen en kun je bij de tientallen stands terecht voor informatie. Voor HCC-leden zijn er daarnaast maar liefst 30 (!) presentaties in zes zalen.

Laat een 3D-bodyscan maken

Laat gratis een 3D-bodyscan maken, zie verschillende 3D-printers in werking zien en kinderen die bij de 3D-stand langskomen, krijgen een 3D-geprint breadboardje, bedoeld om robots mee te programmeren.

Doe mee aan de robotwedstrijd

Natuurlijk kun je ook robots in actie zien, onderdelen ervoor printen en leren hoe je diezelfde robot programmeert. Doe ook mee aan de robotrace: programmeer een robot en laat hem een parcours afleggen! Niet alleen heel erg leuk, ook hiermee kun je mooie prijzen in de wacht slepen, zoals de mBot of de micro:bit Maqueen!

Win een 3D-printer op het NK sjoelen 3D

Doe mee aan het eerste NK sjoelen 3D voor Android! Gedurende de dag kun je deelnemen aan dit NK en prachtige prijzen winnen: de eerste prijs is de 3D-printer Creality CR20 PRO.

HoloLens en meer creatieve toepassingen

De echte ontwerpers hebben profijt van de HoloLens, waarmee je een virtuele 3D-wereld kunt betreden. Maar ook creatievelingen op andere vlakken kunnen hun hart ophalen: er zijn presentaties en demonstraties over foto- en videobewerking (en een superaanbieding van Magix!), over domotica en beleggen met de computer, alles wat je over Apple of Windows weten wilt en natuurlijk ook gewoon helpende handjes en hersens voor iedereen meer wil weten over vrijwel elk digitaal onderwerp!

Altijd je computer al willen uitbreiden? Neem een kijkje bij de workshop SSD inbouwen en voor de gelukkigen: neem je laptop mee en laat 'm ter plekke inbouwen en laat van je oude hard schijf vervolgens een externe harde schijf maken.

Beursaanbiedingen

Ook zijn er mooie aanbiedingen te vinden op HCC!expo, sommige zelfs goedkoper dan online! Zo kun je bovengenoemde SSD-kit van liefst 480GB voor slechts 70 euro aanschaffen, maar er is nog veel meer! Neem een kijkje op de site www.hccexpo.nl en bepaal jouw favoriet.

Word lid

Geen lid, maar wel graag naar de presentaties? Word nu lid via www.hcc.nl/lid-worden of word ter plekke lid, dan kun je alle presentaties op de bovenverdieping van het Beatrixgebouw volgen! Bovendien maak je dan kans op een goedgevulde goodiebag t.w.v. € 50,-! En nieuwe leden krijgen altijd een prachtig welkomstgeschenk naar keuze.

Kijk voor het volledige programma op www.hcc.nl/expo, daar wordt de komende tijd bovendien regelmatig meer verteld over wat er allemaal te doen is op 18 mei van 10.00 tot 17.00 uur, in het Beatrixgebouw, Jaarbeursplein in Utrecht.

Over HCC

HCC is een actieve vereniging met zo'n 50.000 leden, die zich op heel veel locaties verspreid door heel Nederland én in Vlaanderen bezighouden met alles wat je in de digitale wereld tegenkomt. HCC is al ruim 40 jaar de grootste onafhankelijke vereniging in Nederland en België op het gebied van de digitale wereld.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden