Benefietavond Unitas S.R. geslaagd: 2.118 euro voor Prinses Maxima Centrum

Op 28 maart vond bij de Utrechtse studentenvereniging Unitas S.R. een benefietavond plaats voor het Prinses Máxima Centrum. De avond was een groot succes: er werd maar liefst 2.118 euro opgehaald.

UTRECHT - De actie werd zoals ieder jaar georganiseerd door de Maatschappelijke Activiteiten Commissie (MAC) van de studentenvereniging. "Hiermee willen we laten zien dat studentenverenigingen een positieve bijdrage aan de samenleving leveren", zegt voorzitter Janneke Keijer. "De missie van het prinses Máxima Centrum: ieder kind met kanker genezen met optimale kwaliteit van leven, ondersteunen wij graag. We steunen hiermee een doel dat we een warm hart toedragen."

De avond werd afgetrapt met een heerlijk driegangendiner, verzorgd door de kookcommissie 'La Groupe Michelin'. Van dat diner werd per maaltijd 2,50 gedoneerd aan het goede doel.

Vervolgens verzamelden vele vrijgevige leden zich voor de benefietveiling. Onder het toeziend oog van veilingmeesters Mando Kort en Nonne Samplonius kwamen prachtige artikelen onder de hamer. Onder andere massages, een middag bootje varen en een gloednieuwe magnetron werden voor mooie bedragen geveild.

Na de veiling was er een optreden van Ritselaar en Noorderlicht, bekend van de hit 'Renault Clio' en Hollands Next Top Model. De avond werd afgesloten door een sfeervol optreden van Jelle de Pianoman en Joas.

Het behaalde bedrag is op 29 april aan Madelien Hoes van de Prinses Máxima Centrum Foundation overhandigd. Het centrum is dankbaar voor de behaalde opbrengst.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden