Scouting Tour Elite Model Look Nederland van start in Utrecht

In juni vinden er weer castingdagen plaats voor de Elite Model Look 2019 op Hoog Catharijne in Utrecht.

UTRECHT - Elite Model Look, opgericht in 1983, is 's werelds meest prestigieuze internationale modellenwedstrijd. Supermodellen zoals Cindy Crawford, Gisele Bündchen, Lara Stone, Alessandra Ambrosio, Yasmin Wijnaldum en Birgit Kos zijn tijdens de castingdagen ontdekt. Elk jaar nemen duizenden kandidaten uit 30 landen deel aan deze buitengewone modellenwedstrijd welke een lanceerplatform is, niet alleen voor een modellen carrière, maar ook voor het wereldtoneel.

De inschrijving voor Elite Model Look 2019 is gestart. Het Elite Model Look team reist door Nederland op zoek naar nieuw talent en biedt jongens en meisjes de kans om mee te doen aan de grootste modellen zoektocht ter wereld en deel uit te maken van 's werelds meest prestigieuze agentschap, Elite World. 

De castingdagen zullen plaatsvinden op de volgende data:

01 juni         13.00 – 17.00 Hoog Catharijne, Utrecht
02 juni         13.00 – 17.00 Hoog Catharijne, Utrecht
14 september     13.00 – 17.00 Pieter Vreedeplein, Tilburg 

Deelname

Voorafgaand aan de Castings kunnen deelnemers meedoen aan een catwalktraining. Tijdens de casting presenteren de modellen in spé zich aan de Elite Model Look jury, bestaande uit Nodar Beghiyl van EML Nederland en bookers van Elite Amsterdam en Elite World. Beautygloss - Mascha Feoktistova presenteert de castingdagen en zal de kandidaten op de catwalk verwelkomen. Wanneer de kandidaten door mogen naar de tweede ronde krijgen ze een hair styling van het Goldwell team, waarna een professionele fotoshoot plaatsvindt.

Deelname is mogelijk voor jongens en meisjes van 14 tot 26 jaar. Inschrijven voor de castingdagen kan via www.elitemodellook.com. 

Elite Model Look Experience

Aan het einde van deze Nederlandse tour presenteren de geselecteerde kandidaten zich tijdens de nationale casting. Hier worden 10 jongens en 10 meisjes geselecteerd om door te gaan naar de Elite Model Look Nationale Finale. De winnaars van de Nationale Finale krijgen naast een contract bij Elite Model Management Amsterdam een plaats in de Wereld Finale, waar ze kans maken op een internationaal contract bij Elite World t.w.v. €150.000,-. 

Meer berichten