Lidl doneert feestelijke dansmiddag in de hofstee

Donderdagochtend heeft er een feestelijke dansmiddag plaatsgevonden voor de bewoners in de Hofstee Utrecht.

UTRECHT - Deze middag is mogelijk gemaakt door supermarktketen Lidl die samen met haar klanten geld heeft opgehaald voor ouderen. De middag is georganiseerd door het Nationaal Ouderenfonds en Het Danspaleis.

Van 1 december tot 31 december konden klanten van Lidl hun statiegeld of een voucher doneren aan de 'Golden Oldies' actie. Het bedrag wat met de 'Golden Oldies' actie is opgehaald doneert Lidl aan het Nationaal Ouderenfonds en Het Danspaleis. De twee organisaties zetten de donatie in om ruim 30 feestelijke dansmiddagen voor ouderen in Nederland te organiseren.

Nationaal Ouderenfonds
Het Nationaal Ouderenfonds zet zich in voor ouderen, want maar liefst 1 op de 4 ouderen in Nederland voelt zich eenzaam. Samen met donateurs en vrijwilligers zet het Nationaal Ouderenfonds zich in voor hetzelfde doel: een samenleving waarin iedere oudere zijn of haar leven leidt zoals hij of zij dat wenst. Iedere oudere telt mee!

Het Danspaleis
Het Danspaleis is een ouderwets gezellig dansfeest voor ouderen en iedereen die van swingen houdt. Wij reizen langs zorgcentra, huizen van de wijk, evenementen, buurtfeesten en festivals die samen met ouderen een feest willen vieren. Met het donatiebedrag kunnen wij ouderen op zorglocaties in beweging krijgen en in verbinding brengen op een swingende manier. Een diepe buiging voor de klanten van Lidl, dank jullie wel!
 

Meer berichten