Repair Café Utrecht-Oost deze maand een weekje eerder!

UTRECHT - Repair Café Utrecht-Oost is deze maand niet op de gebruikelijke laatste zaterdag van de maand open, maar reeds op zaterdag 20 april! Vanwege Koningsdag, 27 april, is de repareerbijeenkomst een week naar voren gehaald. Maar ook dan helpen de vrijwilligers enthousiast en deskundig bij de reparatie van kapot huisraad, textiel en fietsen.

In de regel is Repair Café Utrecht-Oost de laatste zaterdag van de maand open. Maar omdat op 27 april Koningsdag gevierd wordt, houdt het Repair Café zijn repareerbijeenkomst een weekje eerder, namelijk op zaterdag 20 april. Tussen 13.30u en 16.00u kan iedereen die hulp nodig heeft bij een reparatie binnenlopen in De Wilg, Mecklenburglaan 3-5. Lampen, huishoudelijke apparaten, video- en audioapparatuur, gereedschap (elektrisch en mechanisch), speelgoed, kleine meubels, textiel, fietsen… kortom alles wat je met de bus of op de fiets kunt vervoeren, repareren de handige vrijwilligers samen met de bezoekers. Gratis en in de meeste gevallen met succes! In Repair Café Utrecht-Oost worden ook messen, scharen en metalen gereedschap geslepen. Iedereen is welkom!

Meer informatie via e-mailadres repaircafeutrecht@gmail.com, Facebook.com/RepairCafeUtrecht of tel. (06) 1677 5696 (Judy Sijlbing).

Bezoek de website over de Repair Cafés in Utrecht: www.repaircafe-utrecht.nl.

Meer berichten