Start JobHulpMaatje in Utrecht

Je bent je baan kwijt geraakt of bent om andere redenen op zoek naar werk. 'In between jobs' is vaak geen vrijwillige keus. Wat je verhaal ook is: in je eentje is het momenteel niet eenvoudig om een baan te vinden die bij jou past…

UTRECHT - JobHulpMaatje is een initiatief van en voor werkzoekers die elkaar willen steunen en op weg helpen om een baan te vinden. Met inspirerende Jobtalks en handige tips maken we elkaar wegwijs en denken we in kleine groepjes na over hoe je concreet stappen kunt zetten bij het vinden van werk. Daarnaast bieden we een 1-op-1 begeleidingstraject voor deelnemers die extra ondersteuning nodig hebben

Opzet
De insteek van JobHulpMaatje is: samen weet je meer! En samen kom je verder. Het programma is gericht op laagdrempelige ontmoeting met medewerkzoekers die jou met hun ervaringen verder kunnen helpen. Door het optrekken met andere werkzoekenden krijgt je nieuwe energie: je staat er niet alleen voor. Het werk zoeken krijgt hierdoor een mooie impuls.

Programma
Het programma bestaat uit een serie van 7 bijeenkomsten over de belangrijke vragen van werkzoekers: Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik eigenlijk? en: Hoe presenteer ik mezelf? Bij elke bijeenkomst staat een vraag centraal waarbij de deelnemers elkaar op weg helpen. JobHulpMaatje wordt georganiseerd op initiatief van Stichting Utrecht op Orde (organisator van o.a. SchuldHulpMaatje Utrecht).

Aanmelding
Iedereen die werkzoekend is van harte welkom. In verband met de opzet van het programma is aanmelding vereist (vol is vol). De JobGroupsbijeenkomsten zijn op 7 achtereenvolgende vrijdagochtenden van 10 mei tot en met 21 juni en vinden plaats in het Huis van Vrede, Trumanlaan 70 (Utrecht-Kanaleneiland). Deelname is gratis. Voor informatie en aanmelding kunt u terecht op de website www.jobhulpmaatje.nl. Voor vragen kunt u terecht bij Gerard van Barneveld en Michiel Kersemaekers, info@jobhulpmaatjeu030.nl / 06-39738560.

Meer berichten