Foto:

Schatkamer van Harte: gratis feestontbijt voor vrouwen in Overvecht

Vrijdagochtend 22 maart van 10.00 tot 12.00 is er een feestontbijt voor wereldvrouwen in Overvecht. In Buurtcentrum De Dreef, Schooneggendreef 27c. Gratis en voor niets.

UTRECHT - Het Schatkamer van Harte feestontbijt wordt gemaakt door maar liefst drie partijen: de moeder-dochter groep Leuke Dingen van Emine, de Turks-Nederlandse groep Schatkamer van je Moedertaal van Sevim en Ummuhan, en RestoVanHarte.

Op het menu op 22 maart

Er wordt een Turks-Nederlands ontbijtbuffet geserveerd. Met heerlijke salades en broodjes, en een warme vegetarische soep met verse kruiden en creme frache. En wat lekkers te drinken natuurlijk

Waarvoor Schatkamer van Harte?

Voor een ontmoeting tussen wereldvrouwen in Overvecht. Waar je ook vandaan komt, wat je geschiedenis ook is. Om samen te zijn, om lief en leed met elkaar te delen, om kansen voor nieuwe vriendschappen te creëren.

Ontstaan

Schatkamer van Harte is een activiteit van project Klinkerbreed Ontmoeting in Taal van Straatnieuws Utrecht. Het is de voorlopige afsluiting van het vijfde Klinkerbreed traject: De Schatkamer van je Moedertaal.
In De Schatkamer van je Moedertaal komen Turkse en Nederlandse vrouwen wekelijks bijeen. Ze praten met elkaar over de woorden die in hun hart leven. Zo ontstaan nieuwe positieve verbintenissen tussen vrouwen die elkaar anders niet zo snel zouden ontmoeten.

Sociale partners

Dit project kon tot stand komen dankzij de sociale partners DOCK, Steunpunt GGZ, RestoVanHarte en project Klinkerbreed van Straatnieuws Utrecht. De financile ondersteuning kwam van RDO, het Kansfonds, de Carel Nengerman stichting, het Elise Mathilde Fonds en de Gravin van Bylandtstichting.

Aanmelden via: coordinator@klinkerbreed.nl . Er is plaats voor 60 vrouwen.

Meer berichten