Foto:

Utrechtse Anna bereikt de top van de Kilimanjaro

Anna de Graaf uit Utrecht ging de uitdaging aan en beklom met War Child de 5.895 meter hoge Kilimanjaro. Samen met 31 andere deelnemers, slaagde ze erin om in totaal 155.500 euro op te halen voor kinderen in oorlog.

UTRECHT - "Het beklimmen van de Kilimanjaro was voor mij een eind, maar ook een begin van een nieuwe levensfase", vertelt Anna de Graaf. Hoewel het volgens haar een mooie, maar erg zware klim was, is ze ontzettend blij dat ze dit heeft kunnen doen. "Iedereen heeft soms een helpende hand nodig om iets moois te bereiken. Daarom hebben mijn sponsors en ik met deze klim War Child gesteund."

De expeditie duurde in totaal zeven dagen. De deelnemers werden tijdens hun tocht begeleid door een Nederlandstalige expeditieleider, lokale dragers en gidsen. De reis is door de deelnemers zelf gefinancierd, waardoor honderd procent van de donaties naar War Child is gegaan. Hiermee helpt War Child kinderen in oorlog met psychosociale hulp, onderwijs en bescherming.

Kili-Challenge 2020

Enthousiast geworden? Januari 2020 gaat War Child weer de berg op! Meer informatie is te vinden op www.warchild.nl/kili. Plus inschrijven voor een informatieavond.

Meer berichten