Foto: Vincent van den Hoogen
Foto: Vincent van den Hoogen (Foto: )

Workshop kinderen en geld bij Resto VanHarte

Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte en verzekeringsmaatschappij A.S.R organiseren op woensdag 20 maart een driegangendiner met workshop over kinderen en geld. Locatie is het Zimihc theater Stefanus op Brazilliëdreef 2 in Utrecht.

UTRECHT - Hoe leer ik mijn kind met geld omgaan? Hoeveel zakgeld geef ik en hoe leer ik mijn kind verleidingen te weerstaan? Experts van A.S.R én ouders komen hierover aan het woord tijdens de workshop, die ontwikkeld is door het Nibud. Kom naar het diner met workshop en praat mee!

Schuif gezellig aan!

Iedereen is welkom bij het diner met workshop. Bijdrage voor het driegangendiner is 3,50 euro. Op vertoon van de U-pas is het 2 euro. Kinderen tot 12 jaar eten gratis mee. Inloop is om 17.30 uur. Het diner start om 18.00 uur. Graag van tevoren reserveren via www.restovanharte.nl of bel 0900 900 3030 maandag tot en met vrijdag tussen 9 en 12.30 uur (35 cent/gesprek), Wilt u zeker zijn van een plek? Reserveer dan zo snel mogelijk.

Over Resto VanHarte

Resto VanHarte is het levendige buurtrestaurant met betaalbare en gezonde driegangendiners. Iedereen is welkom bij Resto VanHarte. Onze Restos zijn er voor iedereen, jong en oud, waar je ook vandaan komt. Buurtbewoners koken en eten hier samen, leren elkaar kennen en dragen zelf bij aan een leefbare buurt. De restaurants worden opgezet en gecoached door een klein team van professionals, maar drijven op de inzet van vrijwilligers. Resto VanHarte is synoniem aan meedoen en daarmee hét recept voor een betere buurt.

Meer berichten