Natuurmonumenten informeert iedereen op 7 februari over de mogelijkheden. Foto: PR
Natuurmonumenten informeert iedereen op 7 februari over de mogelijkheden. Foto: PR (Foto: Manita Brunekreef)

Boswachters Haarzuilens zoeken hulp

Natuurmonumenten is op zoek naar enthousiaste vrijwillige boswachters die een visitekaartje willen zijn van het landgoed Haarzuilens of kunnen meewerken in het beheer. Op donderdagavond 7 februari houden de boswachters een informatie avond voor belangstellenden.

UTRECHT - De boswachters zijn op zoek naar enthousiaste natuurliefhebbers die landgoed Haarzuilens onder de aandacht brengen bij bezoekers van alle leeftijden. Door het organiseren van activiteiten of in het veld aanwezig te zijn als vraagbaak. Daarnaast zijn handige klusboswachters nodig voor maaiwerkzaamheden en onderhoudswerkzaamheden.
Op donderdagavond 7 februari informeert Natuurmonumenten vrijblijvend over de verschillende mogelijkheden. Ook is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen. De avond begint om 19.15 uur met een kop koffie en thee en het programma start om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur.

De informatieavond wordt gehouden op Hoeve Wielrevelt, Thematerweg 10 in Haarzuilens. In verband met een goede voorbereiding vragen we je vriendelijk je komst te bevestigen door een mailtje te sturen naar boswachter Floor. F.woortman@natuurmonumenten.nl. Vermeld hierin naam, adres, telefoonnummer en emailadres.

Meer berichten