Genomineerden Sportprijs Utrecht bekend

UTRECHT - De nominaties voor de Sportprijs Utrecht 2018 zijn bekend. Wie worden de Utrechtse sportman, sportvrouw, sporttalent, sportploeg, sportcoach, sportvereniging en sportvrijwilliger van het jaar? Tijdens de jaarlijkse Sportprijs Utrecht op woensdag 13 februari 2019 in de Jaarbeurs Utrecht worden de winnaars bekendgemaakt. Vanaf 8 januari tot en met 7 februari kunnen Utrechters hun stem uitbrengen om mee te bepalen wie in de zeven categorieën gaan winnen.

Genomineerden Sportprijs Utrecht 2018
Sportman: Ilias Ennahachi (kickboksen), David Harte (hockey) en Jesse Puts (zwemmen)
Sportvrouw: Lisa Bunschoten (para-snowboarden), Dagmar Genee (waterpolo) en Dafne Schippers (atletiek)
Sporttalent: Christopher Mamengi (voetbal), Keet Oldenbeuving (skateboarden), Bram Steenaart (shorttrack) en Justin van Tergouw (darten)
Sportploeg: Kampong Heren 1 (hockey) en UW & TC de Volharding (wielrennen)
Sportcoach: Alexander Cox (hockey), Willemijn Niemeijer (turnen) en Jorick Straatman (voetbal)
Sportvereniging: MHC Fletiomare (hockey), USV Hercules (voetbal) en USVV Odysseus '91 (voetbal)
Sportvrijwilliger: Sibren van den Berg, Emiel van Emmerik, Pam van de Bunt (HUP | atletiek), Turan Bilgin (VVU Ardahanspor | voetbal) en Ruud Heijsman (Utrecht Dominators | american football)

Via www.sportprijs-utrecht.nl/stemmen kan tot en met 7 februari één stem per categorie worden uitgebracht. De jury en het publiek verdelen ieder 100 punten onder de genomineerden. In iedere categorie wint de genomineerde met de meeste punten de Sportprijs Utrecht 2018.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden