Foto: Eigen foto

Anna en Sanne beklimmen de hoogste berg van Afrika

Anna de Graaf en Sanne Lichtendahl uit Utrecht gaan de pittige uitdaging aan: in januari beklimmen zij de Kilimanjaro. Met deze actie halen ze zoveel mogelijk geld op om oorlogskinderen te helpen. De Kili-Challenge van War Child duurt tien dagen, waarvan Anna en Sanne zeven dagen op de hoogste berg van Afrika (5.895 meter) doorbrengen.

UTRECHT – Elke deelnemer die meedoet aan de Kili-Challenge wordt uitgedaagd om via sponsoren minimaal 2.400 euro op te halen. Hierdoor kan War Child duizenden oorlogskinderen helpen en een betere toekomst bieden.

De beklimming van de Kilimanjaro is niet alleen een enorme support voor de kinderen in oorlogsgebieden, maar ook een persoonlijke uitdaging. Anna de Graaf antwoordt hierop: "Het beklimmen van de Kilimanjaro zal voor mij een zware opgave zijn, maar niks vergeleken bij het opgroeien in een oorlogsgebied." Sanne Lichtendahl: "De verhalen van kinderen die opgroeien in een wereld van oorlog en geweld raken mij elke dag. Het maakt mij dankbaar voor wat ik mijn eigen zoons kan geven, maar ook strijdlustig voor al die jongens en meisjes die onze hulp zo hard nodig hebben."

Steun Anna en Sanne via hun persoonlijke actie-pagina's op

ww.warchild.nl/kili-challenge-2019-acties

Meer berichten