DJ-workshop in Utrecht speciaal voor 3FM Serious Request

Het Rode Kruis in Utrecht biedt tijdens Serious Request de kans aan iedereen van jong tot oud om de dj-draai-skills te ontwikkelen tijdens een DJ-workshop. Deze is op woensdag 19 december.

UTRECHT - De opbrengst gaat volledig naar 3FM Serious Request: Lifeline.
 
Deelnemers kunnen door een donatie van 20 euro (of meer) meedoen aan de  workshop. Een leuk kerst- of sinterklaascadeautje of gewoon een mooie bijdrage voor het goede doel.
 
De lessen worden verzorgd door Master Productions. Master Productions is één van de populairste en drukst bezochte DJ-scholen van Nederland. Het muzikale event is voor iedereen: van basisscholieren tot studenten en van dertigers tot pensionado's. 
 
Om zoveel mogelijk aspirant dj's achter de draaitafels te krijgen op 19 december en, nog belangrijker, daarmee een mooi bedrag op te halen voor 3FM Serious Request wil het Rode Kruis Utrecht het event graag onder de aandacht brengen. 
 
Wat: Een gave DJ workshop van 1 uur waarvan we zeker weten dat je daarna 'hooked' ben aan het DJ-en!
Voor wie: Iedereen die interesse heeft, vanaf 9 jaar tot 100+.
Datum en locatie: Op woensdag 19 december bij het Rode Kruis aan de Koningsweg 2 in Utrecht. Voor de verschillende sessies kijk op de Rode Kruis Utrecht website.
 
Meer weten: 
Meer info lees je hier of stuur mailtje en/of appje naar Miriam Lauers: mlauers@redcross.nl / Whatsapp: 06-12693249
 

Meer berichten