Foto: Joris Kerstboomdiner

Joris' Kerstboomdiners bij Resto VanHarte Utrecht

Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte en KRO NCRV organiseren dit jaar Joris' Kerstboomdiners in Kanaleneiland en Overvecht.

UTRECHT - In Kanaleneiland vindt het kerstdiner plaats in het 3generatiecentrum op Bernadottelaan 23 op vrijdag 14 december. In Overvecht vindt het diner plaats in het Zimihc theater Stefanusop op Brazilliëdreef 2 op woensdag 19 december.

Iedereen is welkom om hier samen met buurtgenoten te genieten van heerlijk eten, mooi gedekte tafels en sfeervolle kerstversiering. Deze kerst nodigt Resto VanHarte mensen ook uit om de stichting te steunen. Bestel het Resto VanHarte kersthartje op de website www.webshop.restovanharte.nl/ en draag financieel bij aan de diners van Resto VanHarte.

Kom langs en schuif gezellig aan bij het diner

Met kerst pakken Resto VanHarte en KRO NCRV uit met extra lekker eten, een feestelijk gedekte tafel en kerstversiering waaronder de Joris' kerstboomballen. Alle gasten krijgen de mogelijkheid om een tekst of een foto van een dierbare te plaatsen in de speciaal hiervoor ontworpen Joris kerstbal en deze op te hangen in de kerstboom. Bijdrage voor het diner is zeven euro. Inloop is om 17.30 uur. Het diner start om 18.00 uur. Reserveren kan via www.restovanharte.nl (gratis) of via tel. 0900-900-3030 (35 ct/gesprek).

Schenk een ander een diner met buurtgenoten

Deze kerst nodigt Resto VanHarte inwoners van Utrecht uit om anderen een hartverwarmend diner met buurtgenoten te schenken. Dit kan middels de aanschaf van het Resto VanHarte kersthartje. De hartjes kosten zeven euro per stuk, de gemiddelde prijs van een diner in de buurtrestaurants van Resto VanHarte, en zijn gemaakt door mensen met een beperking van Atelier Uit De Kunst.

Met de aanschaf van het Resto VanHarte kersthartje draag je financieel bij aan de diners van Resto VanHarte Utrecht. Resto VanHarte biedt mensen met weinig sociale contacten de kans om weer mee te doen. Steun ons! Ga naar de webshop en bestel nu uw kersthartje(s).

Meer berichten