Maak een gratis portretfoto bij het Leger des Heils in Utrecht

UTRECHT — Niet iedereen kan zich een mooie portretfoto van zichzelf of de familie veroorloven; een bezoek aan een fotograaf kost al gauw enkele tientallen tot honderden euro's. Deze groep mensen kunnen aanstaande zaterdag 8 december tóch een portret laten maken, gratis en voor niets. 

Jaarlijks maakt Help Portrait het voor de hulpbehoevenden in de samenleving mogelijk om een mooi portret te laten maken. Op deze Help-Portrait-dag komen fotografen, visagisten, kappers en een leger aan vrijwilligers bij elkaar om een geslaagde dag neer te zetten waar de bezoekers iets prachtigs aan overhouden. 

De voorgaande jaren werkte Help Portrait Utrecht samen met enkele verzorgingshuizen in de stad. Dit jaar slaan het Leger des Heils en Help Portrait de handen ineen. Het Leger des Heils weet als geen andere organisatie contact te leggen met de mensen die een portret verdienen en beschikt over meerdere multifunctionele locaties. Met deze samenwerking vergroot de impact van de Help-Portrait-dag aanzienlijk. 

Iedereen is zaterdag welkom bij het gebouw van het Leger des Heils Bij Bosshardt, Marco Pololaan 115-117. Mensen die graag op de foto willen kunnen zich van een foto verzekeren door zich eerst aan te melden. Dit kan online via https://www.help-portrait030.nl. 
 

Meer berichten