Foto: Pathé

Pop-up Pathé opent 7 december op Utrecht Centraal Station

Op vrijdagochtend 7 december opent om 9.30 uur burgemeester Jan van Zanen de eerste Pathé pop-up bioscoop op Utrecht Centraal Station.

UTRECHT - Wachtende treinreizigers kunnen zich in de koude decembermaand even ontdoen van alle drukte. Pop-up Pathé voert ze voor een paar minuten mee in de wondere wereld van film. Ook zullen er op diverse momenten acteurs en filmpersonages aanwezig zijn waarmee voorbijgangers op de foto kunnen, of waar ze een goed filmadvies van kunnen krijgen. 
 
De opening 

De burgemeester van Utrecht, Jan van Zanen, is vrijdagochtend 7 december aanwezig om de Pathé bioscoop officieel te openen. Vergezeld door een aantal filmpersonages neemt hij als eerste plaats in de pop-up om het speciaal samengestelde trailerprogramma te bekijken. Vanaf 10.00 uur is de Pathé bioscoop voor iedereen toegankelijk. 

Pop-up Pathé

In de pop-up bioscoop kunnen treinreizigers neervlijen in een rode pluche bioscoopstoel om even de dagelijkse beslommeringen te ontvluchten. De mini-bioscoop heeft 24 stoelen. Reizigers kunnen tijdens het wachten op het station het trailerprogramma met de nieuwste december films ontdekken, die binnenkort bij Pathé te zien zijn, onder het genot van een gratis warme popcorn. 

Tevens kan iedereen die onderweg is naar familie of vrienden nog een last minute kerstcadeau kopen, de Pathé Gift Card. Bezoekers die een Pathé Unlimited Card kopen in Pop-up Pathé krijgen een gratis Gift Card cadeau.
 
Maak kans op een exclusieve avond filmkijken op Merry Movie Day

Naast de comfortabele 'wachtkamer' voor treinreizigers biedt Pathé bezoekers de mogelijkheid om een privévoorstelling in de pop-up te winnen. Via de Pathé social media kanalen kan iedereen meedoen aan de 'Merry Movie Day' actie om kans te maken op een bijzondere filmervaring met zijn of haar familie en vrienden. Zie voor meer informatie en deelname aan de winactie www.pathé.nl/popup. 

De Pop-Up Pathé is van 7 t/m 30 december dagelijks open van 7.30 tot 19.30 uur.
 

Meer berichten