Waardering voor alle Utrechtse vrijwilligers

UTRECHT - Onder het motto 'Utrecht bedankt' willen gemeente Utrecht en de Vrijwilligerscentrale alle Utrechtse vrijwilligers bedanken voor hun inzet in het afgelopen jaar. December wordt uitgeroepen tot 'Waarderingsmaand', met allerlei activiteiten en extraatjes voor vrijwilligers en organisaties. Wethouder Maarten van Ooijen: 'Duizenden Utrechters maken belangeloos fantastische dingen mogelijk in onze stad. Ik vind het geweldig dat zij hiervoor een keer extra in het zonnetje worden gezet.'

Op de website www.utrechtbedankt.nl kunnen vrijwilligers kiezen uit het omvangrijke aanbod, mede mogelijk gemaakt door Utrechtse ondernemers en organisaties. Vrijwilligers kunnen in december bijvoorbeeld een keer gratis zwemmen of schaatsen, naar een concert of museum gaan, een stadswandeling maken of een kijkje nemen op of onder de Domtoren. Vrijwilligersorganisaties kunnen hun vrijwilligers ook trakteren: zij maken bijvoorbeeld kans op een taart, een high tea of een feestpakket.

Meer informatie over de Waarderingsmaand en de acties is te vinden op www.utrechtbedankt.nl of via de Vrijwilligerscentrale, tel. 030-2312289.

Meer berichten