Foto:

'Huren van een kerstboom is traditie in het Griftpark'

Ook dit jaar is het mogelijk om een mooie kerstboom in huis te halen voor een groene Kerst. In het Griftpark kunnen kerstbomen gehuurd worden.

UTRECHT - Er hoeven geen bomen gekapt te worden om een mooie kerst te hebben, we kunnen ze simpelweg herplanten. In Nederland - voor een belangrijk deel zelfs in de provincie Utrecht - gekweekte bomen worden met kluit en al uit het bos gehaald. Ze beleven een gezellige Kerst bij iemand thuis en gaan daarna terug het bos in.

De afgelopen jaren is het huren van een kerstboom uitgegroeid tot een traditie in het Griftpark. Bijna 500 huishoudens uit Utrecht halen hier al vele jaren de groenste kerstboom. Dit jaar is er voor gekozen om klanten de keuze te geven uit twee verschillende maten bomen. Een grote of een iets kleinere. Een groene kerstboom moet van tevoren worden besteld. Dat kan via de website: www.huureenkerstboom.nu. Een kerstboom bestellen kan vanaf heden tot en met 9 december. Er zijn 500 bomen te huur. Op zaterdag 15 december kunnen de kerstbomen in het Griftpark bij Griftstede worden opgehaald.

Het huren van de Kerstbomen wordt vrijwillig georganiseerd door de Stichting Kerstbomenverhuur Utrecht. Info: www.huureenkerstboom.nu

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden