Foto: Roy Beusker

VriendenLoterij vervult hartenwens 11-jarige Tjebbe 'Bond' uit Utrecht

De hartenwens van Tjebbe (11) uit Utrecht is in vervulling gegaan. Tjebbe heeft een metabole ziekte en werd door VriendenLoterij-ambassadeur Johnny de Mol verrast met een dag om nooit te vergeten. Tjebbe is groot fan van stoere actiefilms en daarom ging zijn allergrootste wens in vervulling: stuntman zijn voor een dag en schitteren in zijn eigen actiescène.

UTRECHT – Tjebbe zijn dag begon met een ontmoeting met Johnny de Mol. Vervolgens kreeg hij een smoking aan en reed hij samen met Johnny weg in een snelle auto, als in een echte James Bond-film. Daarna mocht hij in een filmstudio zijn eigen actiescène opnemen.
Dagmar, moeder van Tjebbe: "Tjebbe heeft de metabole ziekte Glut1 deficiëntie. Hij heeft een ontwikkelingsachterstand opgelopen, zijn motoriek is aangedaan en hij moet zich houden aan een streng dieet. Als hij dat niet doet zou hij verder achteruit kunnen gaan. Het liefste kijkt Tjebbe de hele dag films. Acties, achtervolgingen en stunts vindt hij het allermooiste. Het is fantastisch om hem zo te zien genieten!"
In het RTL-programma PrijzenMarathon wens was te zien hoe de hartenwens van Tjebbe in vervulling ging.

Meer berichten