De tweede editie van Utrechters praten met Utrechters werd een groot succes. Foto: Peter Bontan
De tweede editie van Utrechters praten met Utrechters werd een groot succes. Foto: Peter Bontan (Foto: Peter Bontan)

Utrechters praten met Utrechters: 'Ik heb ook een beetje gereisd'

Op donderdag 11 oktober vond de tweede editie van het ontmoetingsevenement Utrechters praten met Utrechters plaats, georganiseerd door Taal Doet Meer en Movares Foundation. Het was een succesvolle en inspirerende avond.

UTRECHT - In totaal gingen zo'n 100 vertegenwoordigers van Utrechtse organisaties en anderstalige stadsgenoten met elkaar in gesprek tijdens het ontmoetingsevenement dat plaatsvond bij Movares in Utrecht. Naast lekker eten stonden verrassende ontmoetingen en uitwisseling van kennis en verhalen centraal. En dat is gelukt.

Een greep uit de reacties: "Ik vond het een heel leuke avond. Het is leuk om zo veel verschillende mensen te zien en met zo veel mensen te praten. Het contact is heel mooi geweest en heel positief." En: "Ik vind dit een ontzettend mooi initiatief. Het geeft je de kans om uit je eigen bubbel te stappen." Een andere aanwezige: "Het was gezellig. En ik heb ook een beetje gereisd. Ik was in Hong Kong, Suriname en Utrecht."

Taal Doet Meer en Movares Foundation hopen dat mensen geïnspireerd zijn geraakt om vaker zomaar eens een gesprek aan te knopen met iemand. De volgende editie van Utrechters praten met Utrechters vindt plaats in het voorjaar van 2019.

Meer berichten