Informatieavond: Duurzaam wonen zonder aardgas

UTRECHT - Op maandag 8 oktober houdt de gemeente een Jouw Huis Slimmer- informatieavond over duurzaam wonen zonder aardgas. De avond start om 19.00 uur met de indrukwekkende Climate Planet-film in de 20 meter hoge-wereldbol Climate Planet op het Jaarbeursplein.
"De gemeente vindt het belangrijk dat inwoners van Utrecht informatie krijgen over hoe je je huis aardgasvrij kunt maken. We willen hen in contact brengen met bewoners die dit al hebben gedaan, en kennis laten maken met energieprojecten en -organisaties in de stad", zegt Anne-Marie Zwanink, organisator van de informatieavond.
Bewoners kunnen op deze avond een gratis quickscan van hun huis krijgen van een professionele energie-adviseur. De Climate Planet staat van 6 oktober tot en met 3 november op het Jaarbeursplein. Aanmelden is verplicht voor de infoavond op 8 oktober.
De avond begint om 18.30 uur met een inloop met gratis quickscan met een energie-adviseur en informatiemarkt. Vanaf 19.00 uur wordt de film Climate Planet gedraaid. Om 19.35 uur is het tijd voor Utrecht aardgasvrij: de toekomst van wonen zonder aardgas; om 20.05 uur Utrechtse initiatieven met pitches over: APK-Wooncoach, Buurtstroom, Waterproof 030, Asbest eraf, zon erop, EnergieU, Groendak, Duurzame Week, verduurzaming monumenten en VVE's aardgasvrij; om 20.40 uur Jouw Huis Slimmer: wat kan de bewoner doen om voorbereid te zijn. Er wordt afgesloten met een Speeddate om 21.20 uur met energie-adviseurs, energie-ambassadeurs en een informatiemarkt.
Info: jouwhuisslimmer.nl/utrecht

Meer berichten